Over LBN

Lease Bemiddeling Nederland (opgericht door Pieter Wierckx) was in 1992 één van de eerste onafhankelijke leasebemiddelingsbedrijven in Nederland. Inmiddels heeft LBN zich gespecialiseerd in het vinden van de beste autolease oplossing voor ondernemers, directeuren en managers.

Door de persoonlijke aanpak en uitstekende kennis van de lease- en automarkt kan ook een kleiner bedrijf tegen vergelijkbare voorwaarden leasen als een grote organisatie.

LBN werkt merk-onafhankelijk en kan met iedere partij samenwerken.

Het basisconcept is nog hetzelfde; persoonlijk advies en scherpe tarieven. Zeker in deze tijd waar je op internet veel zelf kunt regelen, maar wel tegen omlijnde (vaak minder gunstige) voorwaarden, werpt een persoonlijke aanpak vruchten af.

Een onafhankelijk advies geeft een eerlijk beeld van alternatieve mogelijkheden en “dwingt” u niet tot een bepaald autotype of leaseconstructie. 

Referenties

Eigenaar Fitness centrum

Pieter Wierckx, eigenaar van LBN, heeft eerst goed geïnventariseerd welke auto het beste bij ons zou passen: benzine, gas, elektrisch. Ook gekeken voor hoeveel personen de auto is, waar de auto voor gebruik wordt et cetera.

Conclusie: elektrisch met een bereik van minimaal 350 km. Hierna diverse opties bekeken. De MG4 kwam uiteindelijk als meest passend naar voren. Pieter heeft daarna het gehele traject van offerte tot aankoop geregeld. We hebben hier geen omkijken naar gehad.
Top geregeld!

Gerechtsdeurwaarder

Auto bevalt uitstekend.
Is een hele goede keuze geweest.
Bedankt nog daarvoor.

Directeur toeleverancier Utilitieit, offshore en petrochemische industrie

Goedemorgen Pieter,
Contact in Breda was erg vriendelijk en wij zijn hier zeer over te spreken.
Bedankt voor de nodige inspanningen!

Partners en Ambassadeurs

Lease Bemiddeling Nederland heeft een aantal samenwerkingsverbanden.
Deze samenwerkingsverbanden bieden unieke voordelen voor de klanten van LBN. 

RBC logo

RBC Roosendaal

Het samenwerkingsverband met RBC Roosendaal biedt een voordeel indien sponsors van RBC Roosendaal een meerjarig autoleasecontract afsluiten via LBN. RBC ontvangt na de inzetdatum namelijk 25% van de marge die LBN maakt.

Logo WBBP

WestBrabant BusinessPlaza

De samenwerking met WestBrabant BusinessPlaza levert de Members van dat ondernemersplatform steeds wisselende voordelen op. Denk daarbij aan een korting op het leasetarief, een speciale WBBP actieauto of leuke attenties.

Hoe het allemaal is begonnen

LBN 1992
LBN 1993
LBN 1994