Boyd (3)
Boyd Wierckx
Marketing & Communicatie
Pieter hoofd 5
Pieter Wierckx
Adviseur
Pim
Pim Wierckx
Marketing & Communicatie
LBN 1992

LBN al in 1992 actief

Opgericht om de zakelijke leaser de juiste keuze te laten maken door een persoonlijke aanpak. Onafhankelijk van automerk en leaseconstructie. The Personal Touch!

Inmiddels heeft het logo een upgrade gehad. Lees hieronder over Lease Bemiddeling Nederland.

Lease Bemiddeling Nederland (opgericht door Pieter Wierckx) was in 1992 één van de eerste onafhankelijke leasebemiddelingsbedrijven in Nederland en is vanaf 2018 actief voor MKB en ZZP. 

Als initiatiefnemer en vennoot van Innoverend Werken (2010) helpt Pieter organisaties en ondernemers(collectieven) met het innoveren van de bedrijfsvoering en werkwijze. Duurzame mobiliteit speelt daarin een steeds grotere rol.

Bijzondere interesse (het eerste woordje dat Pieter zei was “oto”) en ambitie komen mooi samen doordat Pieter ondernemers nu ook direct kan helpen met een mobiliteitsoplossing via Lease Bemiddeling Nederland.

LBN 1993
Auto LBN 1
LBN 1994

De ambitie is om de beste duurzame mobiliteitsoplossing te vinden voor kleine tot middelgrote bedrijven. Door de persoonlijke aanpak en uitstekende kennis van de lease- en automarkt kan een klein bedrijf tegen vergelijkbare voorwaarden leasen als een grote organisatie. LBN werkt merk-onafhankelijk en kan met iedere partij samenwerken. Het basisconcept is nog hetzelfde; persoonlijk advies en scherpe tarieven. Zeker in deze tijd waar je op internet veel zelf kunt regelen, maar wel tegen omlijnde (vaak minder gunstige) voorwaarden, werpt een persoonlijke aanpak vruchten af. Een onafhankelijk advies geeft een eerlijk beeld van alternatieve mogelijkheden en “dwingt” u niet tot een bepaald autotype of leaseconstructie. 

LBN 1994
LBN 1993
LBN 1993
LBN 1995

Foto’s kunnen andere uitvoeringen en/of kleuren weergeven dan aangeboden. 
LBN is niet aansprakelijk voor mogelijke onjuistheden in tekst en foto’s.